Heeft u tijdens de vakantie pijn of lichamelijke klachten? Of wilt u uw behandeling van uw eigen fysiotherapeut tijdens uw vakantie laten overnemen? Voor fysiotherapie en revalidatie gaat u ook tijdens de zomermaanden naar Wilbrink Wassink. Of u nu uw vakantie viert op één van de vakantieparken in de omgeving van Doetinchem of u er voor een langere periode verblijft. Onze fysiotherapeuten staan in onze praktijk in Doetinchem voor u klaar met kundig advies en behandeling. U kunt direct een afspraak maken, u heeft geen verwijsbriefje nodig.

 

Snel herstel bij Wilbrink Wassink

De fysiotherapeuten van Wilbrink Wassink stellen na de diagnose van uw blessure een behandelplan op met snel herstel als doel, zodat u weer kunt genieten van uw vakantie. Onze specialisaties vindt u hier.

Pluspraktijk biedt extra kwaliteit

Wilbrink Wassink behoort tot het selecte gezelschap van Pluspraktijken. Het voordeel voor u is dat Pluspraktijken aantoonbaar goede kwaliteit fysiotherapie bieden. Het gaat hierbij om deskundigheid van de fysiotherapeuten, positieve resultaten van klanttevredenheidsonderzoeken, dossiervorming en korte wachttijden. Om het jaar vindt er een audit plaats, om zo de kwaliteit bij Wilbrink Wassink te waarborgen.

Fysiotherapie en verzekering

De kosten voor fysiotherapie worden beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. In de aanvullende verzekering staat hoeveel behandelingen voor fysiotherapie u vergoed krijgt. De kosten voor fysiotherapie uit de aanvullende verzekering gaan niet ten koste van uw eigen risico. Het eigen risico geldt alleen voor de basisverzekering. Kinderen tot 18 jaar hebben recht op 18 behandelingen vanuit de basisverzekering. Twijfelt u? Bel ons en wij helpen u graag.

Met in totaal drie locaties in Doetinchem; EMC de Raad (centrum Doetinchem), DZC’68 (Sportpark Zuid) en Mercuriusstraat 22b Fitland (Doetinchem de Huet)