Fysiotherapie

Maak een afspraak

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is noodzakelijk voor de behandeling van klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat van de mens. Het menselijk lichaam is een verbazend knap en goed georganiseerd geheel van spieren, botten en gewrichten waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken, het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. 

Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, beseft u pas als u ergens last van krijgt. Als het lichaam dus even niet meewerkt. Degene die daar alles van afweet, is de fysiotherapeut: de deskundige van ons dagelijks bewegen. Bij hem of haar kunt u terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om (ergere) klachten te voorkomen. 

Waarvoor kunt u terecht bij een fysiotherapeut?

U kunt terecht bij een fysiotherapie wanneer u last heeft van sportblessures, klachten door overbelasting, klachten vanwege een ongeval, ziekte of verkeerde beweging of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Ook bij revalidatie na een operatie of ongeluk bent u bij fysiotherapie op de goede plek.

Hoe werkt fysiotherapie bij Wilbrink Wassink?

Bij de eerste afspraak vormen wij een zo volledig mogelijk beeld van de klachten door vragen te stellen en een lichamelijk onderzoek te doen. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk behandelprogramma op. Dit kunnen wekelijkse behandelingen zijn, maar ook oefeningen voor thuis. Samen met u kijken we naar wat voor u goed werkt.

Neem contact met ons op voor een advies op maat of om direct een afspraak, op korte termijn, in te plannen. Indien gewenst komen we ook bij u aan huis.

Heb ik een verwijzing van de huisarts nodig voor fysiotherapie?

Een verwijzing van de huisarts is niet noodzakelijk om behandeld te worden bij fysiotherapie Wilbrink Wassink. Voor sommige aandoeningen is een verwijzing wel nodig, omdat het dan vergoed wordt door uw zorgverzekeraar. Dit zijn vaak chronische aandoeningen. Weet u niet zeker of een verwijzing noodzakelijk is? Neem dan contact op met ons, wij helpen u graag!

Maak direct een afspraak voor fysiotherapie!