Geriatrie fysiotherapie

Maak een afspraak

Wat is geriatrie fysiotherapie?

Geriatriefysiotherapie is gericht op kwetsbare ouderen die belemmeringen of klachten in het dagelijks leven ervaren. Ze komen hiervoor doorgaans in aanraking met de fysiotherapeut voor ouderen. De geriatriefysiotherapeut van Wilbrink Wassink Fysiotherapie is master geschoold en heeft zich gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen.

Waar helpt geriatrie fysiotherapie bij?

Onze gespecialiseerde geriatrietherapeut helpt mensen die bijvoorbeeld door beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of gebroken heup verschijnselen vertonen van ouderdom. Onze behandelingen bestaat met name uit oefentherapie, gericht op het herwinnen van en omgaan met verlies van mobiliteit en zelfstandigheid.

Neem contact met ons op voor een advies op maat of om direct een afspraak, op korte termijn, in te plannen.

Hoe ziet geriatrie fysiotherapie eruit?

De behandeling bij de geriatrie fysiotherapeut bij Wilbrink Wassink bestaat vaak uit oefenen en trainen van de dagelijkse handelingen die problemen geven. Denk daarbij aan gewone fysiotherapie, massage of oefentherapie. We maken met u een behandelplan. Als er pijnklachten zijn, worden deze natuurlijk ook aangepakt.

Het doel van geriatrie fysiotherapie is om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig en mobiel blijft.

Hoe kan ik geriatrie fysiotherapie krijgen?

Vaak kunt u geriatrie fysiotherapie krijgen als u pijnklachten hebt die kenmerkend zijn voor ouderdom. U kunt met of zonder verwijzing van de huisarts bij ons terecht.

U kunt makkelijk contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.