Parkinson en MS

Maak een afspraak

Heeft u last van de ziekte van Parkinson of MS en zoekt u daarvoor behandeling? Dan bent u bij Wilbrink Wassink Fysiotherapie aan het goede adres. Wij zijn namelijk aangesloten bij Parkinsonnet en MS Zorg Nederland.

Parkinsonnet staat voor een netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen van mensen met de ziekte van Parkinson. Het betreft een multidisciplinair project. Dit past binnen onze praktijkfilosofie dat multidisciplinaire zorg een meerwaarde heeft voor de patiënt.

MS Zorg Nederland is een netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met multiple sclerose en hun naasten. De doelstelling van dit netwerk is om de meest optimale zorg te realiseren voor mensen met MS. In dit netwerk participeren onder andere neurologen, revalidatieartsen, specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, ergotherapeuten, logopedisten en psychologen. Zorgverleners die participeren in dit netwerk hebben affiniteit met het behandelen en begeleiden van mensen met MS en voldoen aan specifieke voorwaarden zoals gesteld door MS Zorg Nederland. Participerende zorgverleners maken gebruik van scholing en zorgproducten die ontwikkeld zijn door MS Zorg Nederland. Hierbij valt te denken aan inhoudelijke richtlijnen en cursussen voor stimulering van zelfmanagement.