Vacature Sportfysiotherapeut

Voor onze groeiende praktijk zijn wij opzoek naar een enthousiaste energieke sportfysiotherapeut, met ervaring, om ons team te komen versterken.

Wat wij bieden?

Je komt te werken in een moderne, vooruitstrevende professionele praktijk met 6 collega fysiotherapeuten en een hele prettige werksfeer. De praktijk heeft 3 locaties in Doetinchem. In het centrum, op de Huet en bij voetbalverreniging DZC’68.

Doormiddel van een pluspraktijk onderscheiden wij ons met deskundigheid en kwaliteit. De pluspraktijk wordt continu getoetst op de strengste kwaliteitseisen en voldoet aan veiligheids- en hygiënische eisen voor de praktijkruimte. Daarnaast biedt de praktijk een helder en begrijpelijk behandelplan, zodat de behandeling volledig aansluit op die van de patiënt, zodat er sneller resultaat kan worden geboekt.

Wij werken nauw samen met huisartsen en medisch specialisten en kan hierdoor gemakkelijk doorverwijzen naar de juiste behandelaar. Ook zijn wij in het bezit van echografie, shockwave en dry needling, hierdoor krijg je maximaal de kans om je verder te ontwikkelen.

Wat zoeken wij in jou?

Ervaring/opleiding
– HBO Fysiotherapie en diploma of MSc i.o. sportfysiotherapie
– BIG en CKR of Keurmerk geregistreerd
– Enkele jaren ervaring als sportfysiotherapeut
– Passie voor en ervaring met sport en sportbegeleiding
– Ervaring met begeleiding van teams & verenigingen en de mogelijkheid om hierin je eigen netwerk op te bouwen is een pre
– Flexibele inzetbaarheid en de bereidheid om één avond en/of zaterdagochtend te werken.

Competenties

• zelfstandige en flexibele werkhouding
• Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
• Teamplayer
• Woonachtig omgeving Doetinchem

Geïnteresseerd? Wij kijken uit naar je reactie!
Ben je geïnteresseerd in deze vacature, maar heb je nog vragen? Of kom je liever eerst bij ons langs voor een kop koffie om kennis te maken met onze praktijk voordat je solliciteert? Neem dan even contact met ons op.
Je kan ook direct solliciteren, stuur dan je CV + motivatie naar vera@wibrinkwassink.nl.