Fysiotherapie aan huis

Maak direct een afspraak voor fysiotherapie aan huis!

Ben jij slecht ter been of net geopereerd? Ben jij niet in staat om naar een van onze praktijken te komen, maar heb jij wel behoefte aan fysiotherapie? Dan is fysiotherapie aan huis DE oplossing! Het uitstellen van een afspraak is niet bevorderlijk voor het herstel van de klacht. Daarom is het mogelijk dat de behandeling bij jou thuis plaatsvindt. De therapeut kijkt samen met jou naar de verschillende mogelijkheden, zodat jij zo spoedig mogelijk jouw dagelijkse werkzaamheden kan oppakken. Voor behandeling aan huis heb je een verwijzing nodig van de huisarts.

Hoe kan ik mij voorbereiden?

De fysiotherapeut is gespecialiseerd in behandeling aan huis en zal de behandeling dan ook aanpassen aan de beschikbare ruimte en situatie. Het behandelplan wordt aangepast aan de hand van uw mogelijkheden en beperkingen, maar is even effectief als behandeling in de praktijk. De fysiotherapeut voorziet u van oefeningen en tips gericht op het herstel van uw zorgvraag.

Geriatriefysiotherapeut aan huis

Het doel van geriatriefysiotherapie bij senioren is ervoor zorgen dat men zoveel mogelijk activiteiten (zowel binnen- als buitenshuis) zelfstandig kan blijven uitvoeren. Na een ziekte of operatie proberen we uw mogelijkheden op peil te houden. Ook proberen we achteruitgang zolang mogelijk te voorkomen.

Waarom fysiotherapie aan huis?

  • Uw zelfstandigheid behouden en vergroten
  • Beter functioneren bij dagelijkse activiteiten in uw eigen omgeving
  • Voorkomen of verkorten van ziekenhuisopname
  • Verminderen en voorkomen van vallen (valpreventie)
  • Hulp bij aanpassingen in en rondom het huis
  • Ondersteuning van uw mantelzorger
  • Voor fysiotherapie aan huis heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Maak een afspraak, we komen graag even langs.

Extra makkelijk bij een behandeling thuis: de afspraak. Waar en wanneer het je uitkomt; wij komen langs voor een eerste gesprek. Je kunt dan vertellen wat er aan de hand is, we doen een lichamelijk onderzoek en vertellen je direct wat we kunnen doen. Je kunt, als je wilt, dan ook meteen aan de slag. Bel ons of vul het contactformulier in. We helpen je graag!

Maak direct een afspraak voor fysiotherapie aan huis!

0314 – 33 02 00
info@wilbrinkwassink.nl
06 – 38 54 27 99 (alleen whatsapp)