Sportfysiotherapie

Maak een afspraak

Wat is Sportfysiotherapie?

Sportfysiotherapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie. De sportfysiotherapeut helpt u als u een sportblessure heeft of overtraind bent. U wilt zo snel mogelijk weer aan de slag. Dit kan eventueel met een alternatief trainingsschema om zo op niveau te blijven sporten en uw conditie te behouden.

Wat is Sportfysiotherapie?

De sportfysiotherapeut van Wilbrink Wassink Fysiotherapie is master geschoold en begrijpt wat er tijdens sporten gebeurt en hoe u geblesseerd bent geraakt. Hij of zij weet ook hoe belangrijk de sport voor u is. Dat ziet u terug in het behandelplan en revalidatieschema dat hij of zij met u maakt. Het behandelplan is enerzijds afgestemd op uw mogelijkheden en anderzijds op de sport die u beoefent. Aspecten als coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen worden in de behandeling betrokken. Neem contact met ons op voor een advies op maat of om direct een afspraak, op korte termijn, in te plannen.

Tarieven en vergoedingen

Afhankelijk van de verwijzing en de aard van de klacht wordt sportfysiotherapie vergoed uit je aanvullende zorgverzekering en/of basisverzekering. Wilbrink Wassink Fysiotherapie heeft met alle verzekeraars een overeenkomst afgesloten. Als je niet of onvoldoende aanvullend bent verzekerd, dan zijn de kosten voor je eigen rekening. Check voor de zekerheid altijd met je eigen zorgverzekeraar wat er vergoed wordt in jouw specifieke situatie.