Wilbrink Wassink Fysiotherapie geslaagd voor visitatie 2023!

Als praktijk hebben we kwaliteit van onze zorg hoog in het vaandel staan. We willen onszelf graag verbeteren en staan open voor vernieuwing en innovatie. Vandaar dat we ons ook graag laten beoordelen door onafhankelijke partijen en ons willen aansluiten bij een kwaliteitsregister.

Stichting Keurmerk Fysiotherapie

Stichting Keurmerk Fysiotherapie (SKF) stelt hogere eisen dan het KNGF Plus programma. Doordat wij als praktijk hierbij aangesloten zijn, kunnen wij verder kwalitatief door ontwikkelen, zowel als fysiotherapeuten maar ook als praktijk. Praktijken die aangesloten zijn bij Keurmerk zijn continu bezig hun kwaliteit te verbeteren.

Om hier aan deel te kunnen nemen wordt er een visitatie afgenomen om te beoordelen of de praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen van het Keurmerk Fysiotherapie. Ook deze visitatie hebben we weer succesvol weten te doorlopen.

Waarom Keurmerk Fysiotherapie?

We willen onze patiënten graag van goede fysiotherapeutische zorg voorzien. Door aangesloten te zijn bij het Keurmerk, levert dit ons verschillende voordelen op:

  • We doen mee aan dataverzameling, zodat we inzicht hebben in allerlei variabelen en praktijkuitkomsten van alle fysiotherapeuten.
  • We onderscheiden ons ten opzichte van andere praktijken die niet aan deze hoge kwaliteitseisen kunnen of willen voldoen.
  • We blijven op de hoogte van laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.
  • Fysiotherapeuten blijven doorlopend werken aan kwaliteit. Door middel van scholing, intervisie en overlegmomenten.
  • Dossiervoering is van hoog niveau.

Zo hebben we op 10 oktober 2023 bezoek gehad van Hans ten Bosch en Caroline Matser vanuit FysioCare om onze praktijk te beoordelen. We zijn trots dat we als team de visitatie succesvol hebben doorlopen. Dit geeft ons bevestiging van het feit dat we onze zaken goed op orde hebben. En geeft ons motivatie om ons verder door te ontwikkelen!

Wil jij ook behandeld worden in onze praktijk? Of wil je kijken of wij wat voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie over keurmerk fysiotherapie klik hier.

 

Visitatie